news

FM 622 nomineret til Årets Designfavorit 2024

Bo Bedre og Boligmagasinet nominerer FM 622 i spisestol kategorien.

FM 622-stolen, som mange kender fra gymnasiet, sportshallen eller biblioteket, har fået en opgradering. Stolen er nu med i opløbet om at blive kåret som årets Design Favorit.

Afstemningen sker online og du kan stemme via link, indtil d.10.april.

 

Trends & Tradition 2024

Fokus på Friis & Moltke: Arkitekttegnede Møbelklassikere i Rampelyset

Anno Studio og Bernstorffsminde fremhæver Friis & Moltke Architects’ designarv på Trend & Traditions 2.maj.

Gennem et samarbejde, drevet af en fælles passion for Friis & Moltkes værk, udforsker Anno Studio og Bernstorffsminde synergi ved at samle to ikoniske møbelserier i en fælles udstilling. Denne synergi sætter fokus på Friis & Moltkes banebrydende møbeldesign og dets relevans i dag. Partnerskabet fremhæver genintroduktionen af designmesterværker med et nyt blik på bæredygtighed og innovation.

Stiftet i 2021, engagerer Anno Studio sig dybt i dansk møbeldesigns tradition og fremtid. Med en mission om at relancere og revitalisere danske designikoner, genopfinder Anno Studio Serie 600 fra Friis & Moltke Architects. Denne første genlancering forener bæredygtighed med moderne æstetik, idet den bringer klassisk design op til nutidens standarder og understreger vigtigheden af cirkulær økonomi.

Bernstorffsminde, kendt for sit uovertrufne håndværk, udvider sit repertoire i 2022 med en egen møbelkollektion, der inkluderer Friis & Moltke System 2100. Dette skridt understreger Bernstorffsminde’s engagement i høj kvalitet og bæredygtighed i møbeldesign. Samarbejdet ved T&T-udstillingen kaster lys over Friis & Moltke, og tilbyder et frisk perspektiv på at forny eksisterende designklassikere.

Trends & Traditions udstillingen er en unik mulighed for at udforske integrationen af tidløst design med moderne bæredygtighedspraksis. Besøgende inviteres til at opleve, hvordan designklassikere fortsat kan inspirere og forme vores æstetiske omgivelser, nu og i fremtiden.

Besøg os d. 2.maj på Trends & Tradition. Lokomotivværkstedet, 2450 København SV.

Book din billet til Trends & Traditions her

Boligsiden /Bo Bedre// Marts 2022

Vi er blevet nomineret til BO BEDRE og Bolig Magasinets Design Favoritter 2022!

Ejerne bag Anno Studio, Klaus Jorlet og Søren Andersen, er stolte af at være blevet nomineret til BO BEDRE og Bolig Magasinets DesignFavoritter 2022.

På Anno Studio er det: FM 630 SKAMMEL

Anno Studio er cirkulær økonomi og  bæredygtighed det gennemgående fundament. Bæredygtighed er derfor tænkt ind i alle produktionsled, og der bliver derfor genanvendt rest- og returmaterialer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvert enkelt materiale er nøje overvejet med fokus på cirkulær økonomi, og der bliver anvendt FSC-certificeret træ og restafskær, når det er muligt.

Så hvis du vil hjælpe os med at vinde – og samtidig støtte to virksomheder der gør en stor forskel indenfor cirkulær økonomi så stem her:

https://boligmagasinet.dk/magasinet/designfavoritter/stem-paa-aarets-design-favoritter-og-vind-gavekort-til-en-samlet-vaerdi-af-25-000-kroner

https://bobedre.dk/design/designfavoritter/stem-paa-aarets-design-favoritter-og-vind-gavekort-til-en-samlet-vaerdi-af-25-000-kroner

 

365 Design // 27. oktober 2021

Nyetableret designvirksomhed relancerer ikonisk Friis & Moltke-serie

FM 622-stolen, som mange kender fra gymnasiet, sportshallen eller biblioteket, har nu fået en nutidig opgradering. Bag relanceringen står Anno Studio, der med to brancheprofiler bag har et mål om at føre fortidens design ind i en relevant nutidig kontekst.

Stifterne bag designvirksomheden We Do Wood, Klaus Jorlet og Søren Andersen, har fået endnu en kasket på i deres nyetablerede designvirksomhed Anno Studio.

Liebhaverboligen // September 2021

Lille skammel, stor værdi

Noget så enkelt som en lille skammel kan skabe stor værdi i dit hjem. Skammel 630 fra Anno Studio er helt igennem bæredygtig og genanvendt – men samtidig fuldt anvendelig…

 

The upcycl // 31. Jan 2021

Møbelklassiker genopstår som cirkulær

Måske har du siddet på den her stol, og spist bølge-pomfritter i svømmehallens cafeteria?
WeDoWood har netop overtaget licensen på den klassiske møbelserie 600, designet af Friis og Moltke, – for nu at relancere møbelserien i en cirkulær og bæredygtig udgave.
Det er nok noget med et fiskenet tænker du måske? Men nej…

Byggeri + arkitektur // 21. maj 2021

FRIIS & MOLTKE opdaterer klassiker 

Etablerede klassikere, moderne genanvendelse og nyt design går hånd i hånd i FRIIS & MOLTKEs nylige samarbejder med hhv. We Do Wood og Råt&Godt. En relanceret møbelserie fastholder DNA’et, men i et optimeret formsprog, og serien af udendørsmøbler sætter skarpt fokus på bæredygtighed via upcycling.

Byggeri + arkitektur // 21. maj 2021

FRIIS & MOLTKE opdaterer klassiker

Etablerede klassikere, moderne genanvendelse og nyt design går hånd i hånd i FRIIS & MOLTKEs nylige samarbejder med hhv. We Do Wood og Råt&Godt. En relanceret møbelserie fastholder DNA’et, men i et optimeret formsprog, og serien af udendørsmøbler sætter skarpt fokus på bæredygtighed via upcycling.

“Form og funktion skal gå hånd i hånd”

Citat Friis & Moltke